Mateus nije ljubitelj tika-take!

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2015, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mateus nije ljubitelj tika-take!

Nemački trener mnogo više voli stil koji forsira Žoze Murinjo.

Legenda Bajerna iz Minhena i menačkog fudbala, izjavio je da je 'Posebni' mnogo bolji trener od Pepa Gvardiole, kao i da je on trenutno najbolji trener na planeti.

U intervjuu za Gazeta delo Sport bivši trener Partizana je rekao da je Murinjo mnogo direktiniji, što je veoma bitno za trenera. Od mnogih igrača je čuo da on sve što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ima igračima sve kaže odmah u lice.

Kada Pep napusti kormilo Bajerna on kao njegovu idealnu zamenu vidi Jirgena Klopa. Jedino bi više želeo Murinja, ali to je trenutno nemoguća misija i eventualno Karla Anćelotija.

Na pitanje šta misli o jednim najtalentovanijih nemačkih fudbalera Mariju Geceu i Džulijanu Dreksleru, rekao je da oni nisu baš toliko dobri.

"Gece i Dreksler su mladi, talentovani, ali nemaju pobednički mentalitet. Nešto im fali da budu svetska klasa igrača kao što su na primer Andrea Pirlo ili Arturo Vidal" zaključio je Mateus.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.