Marko Nikolić: Daleko je derbi!

Izvor: Kurir, 15.Apr.2014, 07:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Nikolić: Daleko je derbi!

Ne želim da učestvujem u stvaranju atmosfere kao da nam sve zavisi od duela s „večitim rivalom“, kaže trener Partizana

Skoči, pa kaže hop!

Šef stručnog štaba Partizana Marko Nikolić ističe da su preuranjeni razgovori o meču sa Crvenom zvezdom dok ne prođu dueli s Jagodinom u Humskoj i Napretkom u Kruševcu. Tabela pokazuje da je svaka sledeća utakmica kvalifikacioni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ispit da bi derbi u 26. kolu imao takmičarski karakter, pa stoga i strateg crno-belih ne pristaje da učestvuje već sada u stvaranju grozničave atmosfere za meč s „večitim rivalom“, koji je na programu 26. aprila.

Da li će Lukač i Lazović biti spremni za derbi sa Crvenom zvezdom?

- Verujem da navijače najviše zanima u kakvom ćemo sastavu izaći na derbi, ali ja ne želim da učestvujem u stvaranju atmosfere da nam sve zavisi od te utakmice, i to pred dolazak Jagodine. Rekao bih, nikad bolje Jagodine u svojoj istoriji. To je tim u ekspanziji, što pokazuju poslednji rezultati, zaslužuju naše poštovanje i ozbiljnu pripremu. Što se tiče povreda, saznaćemo stepen njihove težine posle specijalističkih pregleda - rekao je Nikolić.

Kako biste ocenili utakmicu u Ivanjici?

- Kao i sve prethodne, ako isključimo susret s Vojvodinom u kojem nismo pokazali svoje pravo lice. Dakle, imam razloga da budem umereno zadovoljan igrama koje prikazujemo tokom prolećnog dela sezone.

Da li ste gledali snimak poništenog gola Lazovića?

- Bio bih zadovoljan ako biste vi to konstatovali u tekstu ukoliko ste ga dobro pogledali. Uzdržao bih se od komentarisanja suđenja. Pratim iz kola u kolo šta pišu novinari, šta kažu bivše sudije u analizama arbitraže na našim utakmicama, prepustiću im i sad procenu spornog momenta u Ivanjici...

Nema zavere

KARTONI PRAVE PROBLEM

Pored povreda, ni žuti kartoni vam ne dozvoljavaju da sastavite najjači tim u kontinuitetu. Sledeći je Brašanac, koji će morati da odsustvuje zbog žutih kartona.

- Kartoni su nešto što prati svaku ekipu, u njihovom dodeljivanju ne vidim zaveru sudija prema mojoj ekipi. Problem rešavamo dugom klupom, u hodu, kad se pojavi, jer u ekipi imamo nekoliko kvalitetnih rešenja na svakoj poziciji.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.