Marić: Protiv Partizana je derbi jeseni u kome se sastaju dva najbolja tima u Srbiji

Izvor: Blic, 31.Okt.2014, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marić: Protiv Partizana je derbi jeseni u kome se sastaju dva najbolja tima u Srbiji

Trener fudbalera Vojvodine Zoran Marić rekao je da je predstojeći duel sa Partizanom u Humskoj, bez dileme, derbi jeseni u kojem će se sastati dva najbolja tima u Srbiji.

"Pripremali smo se za ovu utakmicu kao i za sve ostale, bez obzira što smo svesni da je ovo derbi jesenjeg dela prvenstva. Igramo protiv ekipe koja u svojim redovima ima sjajne pojedince koji mogu jednim potezom da reše utakmicu. Ali, sa druge strane imamo i mi kvalitete i izaći ćemo na teren sa jasnom željom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se nadigravamo sa rivalom" izjavio je Marić na konferenciji za medije.

On je konstatovao da se Partizan trenutno nalazi u fazi kada je igrače sustigao umor zbog obaveza na tri fronta, ali da ta činjenica ne mora ništa da znači.

"Najveća opasnost nam preti kod prekida jer "crno-beli“ imaju sjajnog Drinčića, tu je i izuzetno pokretljivi Škuletić, uvek opasan po gol. Moje mišljenje je da su moguća sva tri ishoda, a šta će se do desiti, videćemo", poručio je Marić.

Za Novosađane neće igrati suspendovani Darko Puškarić.

Derbi utakmica 11. kola Superlige između Partizana i Vojvodine igra se u nedelju od 19 sati na stadionu u Humskoj.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.