Mačvan: Ovo je smešno, nedopustivo je da šutnem samo jedno slobodno bacanje

Izvor: Blic, 20.Apr.2015, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačvan: Ovo je smešno, nedopustivo je da šutnem samo jedno slobodno bacanje

Košarkaš Partizana Milan Mačvan bio je razočaran posle poraza od Crvene zvezde i poručio da preuzima odgvornost za eliminaciju u polufinalu ABA lige, a posebno je bio kivan na sudije.

"Ne želim mnogo da pričam kakve su sudije imale tretman prema meni, mora da se zna ko kakav rejting ima u ligi. Ovo je smešno, nedopustivo je da šutnem samo jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << slobodno bacanje. Nije u redu da neki mediji kače video klipove naše odbrane nad Marjanovićem, a to mora da se promeni jer nam predstoje još dva meseca do kraja sezone", rekao je Mačvan.

Krilni košarkas izjavio je da njegov tim poslednja dva meča u seriji nije odigrao na nivou.

"Odigrali smo poslednje dve utakmice loše, a kao jedan od iskusnijih preuzimam odgovornost na sebe. Bilo je teško, odigrali smo četiri utakmice za šest dana, imali smo šanse, ali ih nismo iskoristili. Zvezdi zelim sve najbolje u finalu", naveo je Mačvan.

Amerikanac Džoš Akojon rekao je da mu je teško pao poraz od Crvene zvezde.

"Imamo najbolji navijače na svetu i zato nam poraz pada jos teže. Bilo je teško, a povreda ramena me je onemogućila da još bolje šutiram", zaključio je Akojon.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mačvan: Ovo je cirkus liga

Izvor: B92, 20.Apr.2015

Košarkaš Partizana Milan Mačvan razočaran je zbog poraza od Crvene zvezde i poručio da preuzima odgvornost za eliminaciju u polufinalu ABA lige..."Ne želim mnogo da pričam kakve su sudije imale tretman prema meni, mora da se zna ko kakav rejting ima u ligi, cirkus ligi, da kažem. Nedopustivo...

Nastavak na B92...

Žo i Leo: Glavu gore, vi ste heroji

Izvor: B92, 20.Apr.2015

Bivši košarkaši Partizana Žofri Lovernj i Leo Vesterman pružili su podršku nekadašnjim saigračima posle poraza u polufinalu ABA lige od Crvene zvezde Telekom...Poznato je da francuski košarkaši od odlaska iz Srbije stalno prate partije crno-belih, pa je tako bilo i u ovoj polufinalnoj seriji...Košarkaš...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.