MUTINO PRVO POJAČANJE: Partizan doveo čudo od deteta! (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2017, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUTINO PRVO POJAČANJE: Partizan doveo čudo od deteta! (VIDEO+FOTO)

Ugovor je potpisan.

Narednih dana Miroslav Nikolić bi i zvanično trebalo da postane trener Partizana, a prvo pojačanje crno-belih biće Tom Vilson (20, 195 cm), saznaju Večernje novosti. Prema nezvaničnim informacijama ugovor sa mladim Australijancem, koji igra na pozicijama pljmejkera i beka šutera, je već potpisan.

Ljubimac čuvenog trenera Lerija Brauna je bio student Sautern metodist univerziteta, ali je Braun zbog neslaganja sa upravom fakulteta, odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se povuče s mesta trenera. Nekoliko meseci kasnije, pošto je ostao bez mentora, australijski bek je zatražio ispisnicu.

Wow. Tom Wilson was on the #BoiseState basketball roster for like 10 minutes. https://t.co/xKYfj7JYPQ

— Joey Jenkins (@JoeyESPNBoise) February 1, 2017

Zanimljivo, Vilson je pored košarke trenirao i kriket, a bio je najbolji igrač reprezentacije Australije do 17 godina koja je igrala u finalu Svetskog prvenstva.

Vilson je treći Australijanac u crno-belom dresu, posle Aleksandra Marića i Nejtana Džavaija.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.