MILUTINOV OTKRIO: Evo zašto je Zvezdinoj braći iz Pireja bilo toliko bitno da pobede (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2017, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILUTINOV OTKRIO: Evo zašto je Zvezdinoj braći iz Pireja bilo toliko bitno da pobede (FOTO)

Nekadašnji centar Partizana, a sada Olimpijakosa, otvorio dušu.

Nekadašnji centar Partizana Nikola Milutinov, sada član Olimpijakosa nije zadovoljan svojom partijom, ali jeste pobedom.

OTVORIO DUŠU: Gudurić o SPORNOJ SITUACIJI koja je odlučila pobednika i ŠANSAMA za plej-of (VIDEO)

TEŠKI TRENUCI: Evo šta je Radonjić izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle poraza od Olimpijakosa (FOTO)

- Mislim da će i Zvezda sigurno u Top 8 Evrolige, jer igra stvarno neverovatno u odbrani, sa puno energije. Možda im je večeras malo falio Jović, ali uglavnom su kao tim vrlo dobri. Zvezda je, uz nas, najbolji odbrambeni tim u Evroligi – izjavio je Milutinov.

Srbin u timu iz Pireja je otkrio zašto je Zvezdinom bratskom klubu bilo toliko važno da pobedi na ovoj utakmici, iako je odavno osigurao plasman u najbolju osmorku.

- Bilo nam je bitno da pobedimo da imamo prednost domaćeg terena u Top 8. Bio je to neki motiv, koji nas je vukao na ovom meču.

GRMELO: EVO kako su sudije koje su OŠTETILE Zvezdu ispraćene u svlačionicu (VIDEO)

A na pitanje novinara da li bi najradije izbegao Crvenu zvezdu za rivala u Top 8 Milutinov je odgovorio:

- Ne želim da biram rivale,već samo da razmišljam o sledećoj utakmici.

Nikola je objasnio i nervozan gest prilikom izlaska iz igre.

- Šta me iznerviralo? Pa mnogo toga, ali posebno to što sam prvi put otkako sam otišao iz Beograda došao kući i samo sam želeo da igram dobro, ali odigrao sam loše. Ali to sada nije bitno, važno je da smo pobedili – dodao je Nikola Milutinov.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.