Izvor: HotSport.rs, 08.Feb.2016, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOŠ VAZURA: Plakali smo zato što je Živković morao nazad

Generalni direktor Partizana rekao je da nije samo Živkoviću teško pao odlazak sa priprema.

U intervjuu koji je dao “Sportskom žurnalu”, Vazura je Živkovićev odlazak opisao kao veoma težak, kako za njega, tako i za klub:
– Nije plakao samo Andrija, već i ljudi koji su morali da donesu odluku da se vrati sa priprema. Niko ne mrzi Andriju, naprotiv – svi ga vole. Bio nam je heroj prethodnih šest meseci…
Što se uprave tiče, crno-beli su otvoreni >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za dogovor sa mladim vezistom:
– Živkovići mogu i sada da pozovu i kažu: ”Hoćemo da potpišemo novi ugovor”. Mi smo tu, sve za Andriju. Pročitao sam šta je rekao i Marko Grujić, neće da se meša, ali neka Andrija sam donese odluku.
Ipak, da li je realno da se tako nešto i dogodi?
– Ne! A voleo bih da – da!
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Slučaj Živković" i dalje traje!

Izvor: Mondo, 09.Feb.2016, 10:14

"Živkovići mogu i sada da pozovu i kažu: 'Hoćemo da potpišemo novi ugovor'. Mi smo tu, sve za Andriju", izjavio generalni direktor Partizana Miloš Vazura..Foto: MN Press..Saga Andrija Živković vs Partizan već danima je sportska priča "broj jedan"...Mladi fudbaler odlučio je da ne produži...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.