Izvor: HotSport.rs, 24.Maj.2015, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILINKOVIĆ: Nije nam dosuđen ‘čist’ penal!

Trener fudbalera Partizana, Zoran Milinković bio je zadovoljan igrom tima u remiju sa Borcem, ali ne i sa odlukama sudija.

- Mislim da smo imali konkretno prvo poluvreme, ali na startu drugog jedan pad, što je Borac iskoristio da povede, a to se desilo možda u momentu kada je Partizan trebalo da izjednači. Ninković je dobio crveni karton, a trenutak pre toga, igrač Borca igrao je rukom u šesnaestercu, za čist penal. I sa 10 igrača smo pružili vrlo dobru >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << igru – rekao je Milinković.
Partizan je u Čačku igrao nerešeno 3:3, a posle utakmice od “zebri sa Morave” oprostio se trener Bogić Bogićević.
The post MILINKOVIĆ: Nije nam dosuđen ‘čist’ penal! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Milinković o meču s Borcem

Izvor: HotSport.rs, 25.Maj.2015, 08:05

- Mislim da smo imali konkretno prvo poluvreme, ali na startu drugog jedan pad, što je Borac iskoristio da povede, a to se desilo možda u momentu kada je Partizan trebalo da izjednači. Ninković je dobio crveni karton, a trenutak pre toga, igrač Borca igrao je rukom u šesnaestercu, za čist penal....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.