MENADŽER TOTENHEMA: Bivši igrač Partizana mi je dao sve informacije o njima!

Izvor: Telegraf.rs, 17.Sep.2014, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MENADŽER TOTENHEMA: Bivši igrač Partizana mi je dao sve informacije o njima!

Mladi stručnjak Pevaca neće izvesti najjači sastav u Humskoj, ali istiće da mu je Liga Evrope ove godine prioritet

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino rekao je u Beogradu da će na utakmici protiv Partizana u Ligi Evrope izvesti kombinovani sastav.

U srpsku prestonicu engleski klub doputovao je bez čak petorice fudbalera, Nasera Čadlij, Emanuela Adebajora, Muse Dembelea, Denija Rouza i kapitena >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Junesa Kabula.

- Nekolko igrača ostalo je u Londonu iz različitih razloga. Ipak, smatram da imamo dobru ekipu, ovo je lepa prilika da se dokažu neki drugi igrači. Sutra ću izvesti najjači i najodmorniji tim u ovom trenutku, napadač Roberto Soldado oporavio se od povrede i naverovatnije će igrati – rekao je Poketino na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

Foto: AP/Tanjug

Poketino je istakao da respektuje tim Partizana, kao i da zna dosta o klupskoj istoriji crno-belih.

- Videli smo tim Partizana, igraju dosta brzo, imaju dosta mladih i talentovanih igrača. Pričao sam sa crnogorskim selektorom Brankom Brnovićem, mojim bivšim saigračem, i dao mi je dosta informacija. Očekujem težak meč i vruću atmosferu – naglasio je argentinski stručnjak.

On je dodao da je informacije o Partizanu dobio i od svog igrača, mladog reprezentativca Srbije Miloša Veljkovića, i najavio da bi on sutra mogao da bude u sastavu.

Foto: AP/Tanjug

- Nama je Liga Evrope prioritet, jer osvajač trofeja može da izbori mesto u Ligi šampiona – poručio je Poketino.

Defanzivni igrač sredine terena, francuski internacionalac Benžamin Stambuli, takođe je rekao da očekuje težak meč, ali i pobedu svog tima.

- Totenhem uvek ide na pobedu, takav slučaj biće i sutra. Znamo da igramo protiv dobre ekipe, koja je uspešno krenula u domaćem prvenstvu. Ipak, smatram da smo kvalitetniji od Partizana i očekujem tri boda – rekao je Stambuli.

Utakmica prvog kola C grupe Lige Evrope između Partizana i Totenhema igra se sutra od 19 sati na stadionu u Humskoj.

(Telegraf.rs/Tanjug)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener Totenhema: Partizan ima dosta talentovanih igrača, ali smo ipak kvalitetniji tim! Idemo na pobedu!

Izvor: Press, 17.Sep.2014

U srpsku prestonicu engleski klub doputovao je bez čak petorice fudbalera, Nasera Čadlij, Emanuela Adebajora, Muse Dembelea, Denija Rouza i kapitena Junesa Kabula..."Nekolko igrača ostalo je u Londonu iz različitih razloga. Ipak, smatram da imamo dobru ekipu, ovo je lepa prilika da se dokažu neki...

Nastavak na Press...

Totenhem odradio trening u Humskoj (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 17.Sep.2014

Totenhem je odradio jedini trening na stadionu u Humskoj pred meč prvog kola u C grupi Lige Evrope. Menadžer Pevaca Maurisio Poketino ostavio je u Londonu petoricu standardnih igrača i to Adebajora, Kabula, Dembelea, Čadlija i Rouza, tako da će sutra uveče pružiti šansu onima s manjom minutažom....

Nastavak na MozzartSport.com...

Simo Krunić ponovo na klupi Jagodine

Izvor: Press, 18.Sep.2014, 00:40

Taj stručnjak vraća se na klupu Jagodinaca, nakon što je ekipu predvodio od 20. juna 2011. do 3. juna 2013. godine, kada je preuzeo kineski klub Dalijan.. . ..Fudbaleri Jagodine pod Krunićevim vođstvom ostvarili su najveće uspehe u istoriji kluba. Osvojili su trofej Kupa Srbije i igrali kvalifikacije...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.