Izvor: HotSport.rs, 24.Avg.2017, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO NIKOLIĆ: Spremni smo da se borimo za ovaj klub, za svaku loptu, za navijače

Videoton i Partizan igraju sutra revanš meč plej-ofa Lige Evrope, a utakmica se igra od 20 časova u Felčutu.
Trener Videotona Marko Nikolić istakao je na konferenciji za medije da njegova ekipa igra istorijsku utakmicu.
Naravno ovaj meč je veoma važan za nas i za fudbalsku publiku u Mađarskoj. Kada smo počeli da igramo kvalifikacije 1. jula i da nama je neko ponudio da budemo u ovoj situaciji, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da igramo plej-of Lige Evrope i da na svom terenu pokušamo da obezbedimo prolaz u grupnu fazu i da delimo prvo mesto sa Honvedom oberučke bi prihvatili. Imamo utakmicu sa Partizanom i pokušaćemo da naše ostvarimo snove. Spremni smo da se borimo za ovaj klub, za svaku loptu, za navijače i da damo sve od sebe za ovaj klub. Najvažnije je da damo sve od sebe na ovom meču. Mislim da je prva utakmica bila psihološki teška. Svi znaju za povrede i probleme tokom meča. Imam utisak da smo bili bolja ekipa u Beogradu, rekao je Nikolić.
Nekadašnji trener Partizana nije želeo da priča o emocijama pred meč sa bivšim klubom.
– O tome ne želim da pričam više. Dovoljno smo pričali pre meča u Beogradu, a mediji napumpavaju situaciju. Mi volimo Partizan, ali smo profesionalci i imamo istorijsku priliku da napravimo nešto veliko za Videoton, istakao je Nikolić.
The post MARKO NIKOLIĆ: Spremni smo da se borimo za ovaj klub, za svaku loptu, za navijače appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Delimo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Nikolić: Igrali smo kao da imamo 13 godina

Izvor: B92, 24.Avg.2017

Trener fudbaler Videotona Marko Nikolić ocenio je da je Partizan zasluženo prošao u grupnu fazu Lige Evropa, posle pobede u revanšu u Felčutu od 4:0..."Čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi, odlično smo otvorili meč, ali smo krenuli da pravimo nedopustive greške za ovaj nivo takmičenja....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.