Izvor: HotSport.rs, 25.Okt.2016, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO NIKOLIĆ: Prošli smo dalje, sve drugo je nebitno

Partizan je teže nego što se očekivalo savladao Žarkovo u osmini finala Kupa Srbije, ali trenera crno-belih jedino raduje i zanima prolaz u četvrtfinale.

Posle meča Marko Nikolić je istakao samo da je ispunjen cilj, a to je plasman u čevrtfinale Kupa Srbije. Sve drugo, kako je rekao, nije važno.
– Prošli smo dalje, sve drugo nije vredno pomena. Šansu su dobili igrači koji nisu imali minutažu, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ali koji će morati da je zasluže. Moraće mnogo bolje nego danas. Najbitnije je da smo prošli dalje u Kupu – rekao je Nikolić pred kamerom TV ArenaSport.
KUP SRBIJE: Božinov prekinuo Partizanovo mučenje, Nikolića brine povreda Vulićevića (VIDEO)
Na pitanje, da li mu je možda za oko zapao neki od igrača Žarkova, Nikolić je potvrdno odgovorio:
– Bio je jedan zanimljiv mlad igrač iz ekipe Žarkova koji mi je bio zanimljiv i koga znam od ranije. Ali neću otkriti njegovo ime – zaključio je Nikolić.
The post MARKO NIKOLIĆ: Prošli smo dalje, sve drugo je nebitno appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Božinov: Potcenili smo Žarkovo

Izvor: Mondo, 25.Okt.2016

"Svi su pomalo potcenili Žarkovo", rekao čovek odluke za Partizan u osmini finala Kupa...Golovima Valerija Božinova Partizan je pobedio Žarkovo 2:0 i plasirao se u četvrtfinale Kupa Srbije. Crno-beli nisu pokazali dopadljivu igru, a, prema rečima bugarskog fudbalera, razlog tome je što su crno-beli...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.