Izvor: HotSport.rs, 22.Nov.2014, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO NIKOLIĆ: Gol Drinčića u derbiju je obeležio dosadašnji tok JSL

Šef stručnog štaba Partizana, Marko Nikolić, izjavio je da je dosadašnji tok Jelen Superlige Srbije obeležio pogodak Nikole Drinčića u derbi meču sa Crvenom zvezdom.
Upravo tim pogotkom veznog igrača crno-belih Parni valjak je i upisao tri boda u možda i najvažnijem meču domaćeg prvenstva.
U razgovoru za list Sport, odgovarajući na pitanje o tome da li je video kvalitetnog mladog igrača ili potez koji bi mogao da izdvoji kao jedan od onih koji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su obeležili JSL, Nikolić nije propustio da se osvrne na gol Drinčića:
– Ima mnogo mladih igrača u Partizanu, i celoj u ligi, koji su vredni praćenja i ulaganja u razvoj, ali ne bih isticao imena, jer to zna da bude kontraproduktivno. Ako bih morao da izdvojim potez, neka to bude gol Nikole Drinčića u derbiju, jer je bio neverovatan, uz to i vredan pobede. U glavi mi je i jedan gol Jevtovića iz Novog Pazara, koji je za TV špice – kazao je Nikolić.
Nakon toga terner Partizana se osvrnuo na regularnost takmičenja u JSL:
– Kada imam da kažem nešto konkretno, kažem to bez oklevanja. Smatram da imamo dobre sudije kada ih ostave na miru i da su tokom jeseni dobro obavljali posao. Ipak, kod nas se često dešava da arbitri sude pod pritiskom i tu se vidi ko može da se nosi s tim, a ko ne može. Ne bih da procenjujem da li je suđenje uticalo na regularnost, jer čim se potegne pitanje regularnosti, onda i takmičenje gubi legitimitet. Kod nas ima raznoraznih pojava, no, to je pitanje za neke druge ljude.
Nikolić je, takođe, dodao i da je zadovoljan učinkom crno-belih u dosadašnjem toku prvenstva:
– Zadovoljan sam učinkom tima. Možda nam nedostaju dva boda u meču sa OFK Beogradom, dok je sve ostalo bilo kako treba. Ostvarili smo najbolji superligaški start u ovom veku, plasirali se u grupnu fazu Lige Evrope, gde smo neke mečeve protiv velikih timova odigrali dobro. Time smo ostvarili deo ciljeva, ali težimo još nekima – smatra trener Partizana.
Na insistiranje da izdvoji one igrače koji su ispunili očekivanja i one koje nisu, Nikolić je odgovorio sa:
– Nezahvalno pitanje. Takve stvari uvek čuvam za svlačionicu, jer ne želim da nekoga previše hvalim ili kritikujem u javnosti. Rekao bih da je tim Partizana satkan od dobre grupe momaka, da o tome svedoče atmosfera i rezultati, a ko je kako odgovorio zadatku najbolje oslikava minutaža fudbalera – kaže Nikolić.
Kao najbolje igrače dosadašnjeg toka prvenstva, šef struke crno-belih u prvom planu vidi igrače svog tima:
– Teško je izdvojiti i reći ko je najbolji, ali svakako da u najužem krugu, pre svih, vidim igrače Partizana. Da li je to Petar Škuletić, kao najbolji strelac, Danko Lazović, kao strelac i asistent ili, pak, Saša Ilić, koji i u četvrtoj deceniji značajno utiče na igru i rezultate tima – nije ni bitno, već treba istaći da su to momci koji prednjače. Znaju da se nose sa pritiskom, što se odrazilo i na učinak ove jeseni – podvukao je Nikolić.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Partizan,   Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Nikolić: Motiva je pregršt, Napredak nam je odneo pet bodova prošle sezone

Izvor: Sportal.rs, 22.Nov.2014

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da želi da njegova ekipa uspešno okonča jesenji deo Superlige Srbije i dodao da veruje da će fudbaleri crno-belih protiv Napretka osvojiti tri boda...- Ulazimo u završnicu jesenjeg dela domaćeg takmičenja, kao i na svim ostalim frontovima. Mi želimo da...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.