MALI MU NJUKASL: Partizan zbog Mitrovića izvisio za tri miliona evra

Izvor: Kurir, 06.Maj.2015, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALI MU NJUKASL: Partizan zbog Mitrovića izvisio za tri miliona evra

Aleksandar Mitrović odbio ponudu "svraka" sa kojima se Anderleht već dogovorio oko transfera

Fudbaler Anderlehta Aleksandar Mitrović nije zainteresovan da pređe u Njukasl jer želi transfer u veći klub, prenose danas belgijski mediji.

Kako navodi dnevnik "Njuzblad", Mitrović ne želi da razmotri opciju prelaska u Njukasl pošto se nalazi na meti Arsenala, Mančester junajteda, Fiorentine, Valensije, Marseja, Borusije iz Menhengladbaha i Napolija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Engleski mediji juče su objavili da će srpski napadač na leto preći u Njukasl za 15 miliona funti, odnosno oko 20 miliona evra, ali pod uslovom da klub izbori opstanak u Premijer ligi.

Da se Mitrović dogovorio sa "svrakama", Partizanu bi dopunio kasu sa tri miliona evra. Naime, prilikom transfera mladog napadača iz Humske u Anderleht napravljen je ugovor sa klauzulom prema kojoj crno-belima pripada 20 odsto od ukupne sume umanjene za pet miliona evra od njegove sledeće prodaje.

Doduše, u Humskoj s pravom očekuju da će Mitrović tokom leta svakako napustiti Brisel, pa će u svakom slučaju dobiti finansijsku injekciju.

Mitrović je ove sezone prvi strelac belgijskog šampionata sa 14 golova, od ukupno 20 koliko je dao u svim takmičenjima.

On je ponikao u Partizanu, a za reprezentaciju Srbije odigrao je 11 utakmica i postigao jedan gol.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Proradio grobarski nerv kod Mitrovića: Šaljem novac za KK Partizan, red je da pokažemo kakvi smo ljudi

Izvor: MozzartSport.com, 07.Maj.2015, 10:15

„Mnogi od nas imaju dobre ugovore u inostranstvu i red bi bio da vratimo bar deo onoga što je Partizan nama dao“, poručuje golgeter Anderlehta..Sve su glasnije najave da će ovog leta Aleksandar Mitrović obući dres Njukasla, od tog transfera koristi ne bi imao samo Anderleht, već i Partizan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.