Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2015, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAČVAN: Trebalo bi da se zna ko je ko u ovoj cirkus ligi

Najbolji u redovima Partizana u polufinalnoj seriji plej-ofa ABA lige bio je Milan Mačvan, koji je posle četvrtog meča smogao snage da čestita rivalu na pobedi, ali je i podsetio na pojedine detalje iz prethodnih utakmica.

– Čestitam Zvezdi na pobedi, žao mi je što ovo nije bilo finale. Kao jedan od najiskusnijih igrača preizimam odgovornost za lošu partiju. Bilo nam je teško da igramo četiri utakmice za šest dana. Međutim, tište me loše suđenje i generalno tretman >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << koji smo imali. Mora da se zna ko ima kakav rejting u ovoj cirkus ligi. Ovi momci u Partizanu vredno i pošteno rade. Ne zaslužuju da se po internetu kače klipovi sa njihovim prekršajima, a niko ne pušta faul Blažiča, iskren je bio Mačvan,a njegove reči prenosi portal kosarka24.com.

hotsport.rs

The post MAČVAN: Trebalo bi da se zna ko je ko u ovoj cirkus ligi appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.