MAČVAN O POVRATKU U PARTIZAN: Nema od toga ništa, baš ste me nasmejali!

Izvor: Kurir, 27.Avg.2014, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAČVAN O POVRATKU U PARTIZAN: Nema od toga ništa, baš ste me nasmejali!

Ništa od pojačanja Iskusni krilni centar tvrdi da nema istine u navodima da će ponovo nositi crno-beli dres u sledećoj sezoni

Srpski košarkaš Milan Mačvan (24) izjavio je za Kurir da su informacije o njegovom ponovnom dolasku u Partizan neistinite! Mačvan je ovim demantovao navode medija da će nakon dve godine ponovo nositi crno-beli dres.

- Ma nema od toga ništa, nemojte nepotrebno da trošite >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prostor u novinama za takve gluposti - rekao je Mačvan.

Nisu razgovarali

Prema rečima iskusnog krilnog centra, s najtrofejnijim srpskim klubom nije bilo nikakvih razgovora o mogućoj novoj saradnji.

- Ne znam ko je pustio tu informaciju, ali nije bilo nikakvih razgovora i do toga zaista neće doći. Nasmejali ste me tom informacijom i ulepšali mi dan - zaključio je Mačvan.

Poslednjih nekoliko dana mediji su Mačvana povezivali s Partizanom, navodeći da su crno-beli u potrazi za krilnim centrom nakon odlaska Žofrija Lovernja, a da je Milanu istekao dvogodišnji ugovor koji je u julu 2012. potpisao s turskim Galatasarajem. Istakli su i lepo mišljenje trenera Duška Vujoševića o bivšem igraču, koji je među onima kojima klub najviše duguje, a ne forsira isplatu novca.

- Moram posebno da zahvalim Milanu Mačvanu, koji se od početka gospodski ponaša - rekao je nedavno Vujošević.

Sale ga nije zvao

Mačvan je karijeru počeo u FMP, a igrao je i za Hemofarm i izraelski Makabi, koji ga je poslao na pozajmicu u Partizan, a poslednje dve sezone proveo je u Galatasaraju.

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević izostavio ga je sa spiska igrača na koje računa za predstojeće Svetsko prvenstvo u Španiji, uz obrazloženje da se i dalje traži u igri i da je izgubio svoju poziciju u timu.

Todorić

MAČVAN NE DOLAZI!

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić takođe je istakao da su informacije o prelasku Milana Mačvana u redove crno-belih neistinite i da nije bilo razgovora s krilnim centrom.

- Nemam komentar, to nije tačno, nije bilo nikakvih pregovora s njim - rekao je kratko Todorić.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mačvan: Smešne su priče o mom povratku u Partizan

Izvor: HotSport.rs, 27.Avg.2014

Srpski krilni centar Milan Mačvan izjavio je da informacije o njegovom povratku u Partizan nisu zasnovane na istinitim dešavanjima.. . On je u izjavi za list „Kurir“ demantovao da će se vratiti u dres kluba za koji je igrao pre dve sezone.. „Ma nema od toga ništa, nemojte nepotrebno da trošite...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.