Lučić prešao u Bajern

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2016, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lučić prešao u Bajern

Nekadašnji kapiten košarkaša Partizana Vladimir Lučić napustio je Valensiju i pojačao Bajern, potvrdio je danas klub iz Minhena.

Srpski krilni košarkaš (27) je sa Bavarcima potpisao dvogodišnji ugovor.

- Proveo sam mnogo lepih godina u Valensiji, ali došlo je vreme za novi izazov. Još nisam pričao sa bivšim košarkašem Bajerna Vasom Micićem, ali sam siguran da dolazim u odlično organizovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << klub - rekao je Lučić.

On je tri sezone proveo u Valensiji, sa kojom je osvojio Evrokup 2014. godine, dok je prošle sezone u tom takmičenju prosečno beležio 5,7 poena i 2,7 skokova. Lučić je od 2008. do 2013. godine sa Partizanom došao do pet titula prvaka Srbije, kao i po četiri ABA lige i Kupa Radivoja Koraća.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.