Ljajić odbio da ode u Torino

Izvor: TV Arena Sport, 27.Jun.2016, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić odbio da ode u Torino

Fudbaler Rome Adem Ljajić koji je prethodnu sezonu igrao kao pozajmljeni igrač u Interu ne želi da ide kod Siniše Mihajlovića u Torino.

Torino i Roma su se dogovorili, Siniša Mihajlović je dao sve od sebe, čekalo se samo da Adem Ljajić klimne glavom...

Ali od transfera srpskog reprezentativca u Torino neće biti ništa. Ljajić se na kraju zahvalio Torinu na ponudi. Ostaje neizvesno gde će nastaviti karijeru...

Nekadašnji fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << Partizana je odbio u međuvremenu još jednu ponudu, Roma je pokušala da ga privoli da produži ugovor, ali nije želeo o tome da razgovara.

Italijani pišu da Mihajlović po svaku cenu želi Ljajića u svom sastavu, da je nekoliko puta do sada razgovarao sa njim o transferu u Torino i da je pokušao da mu promeni mišljenje. Za sada ne ide, videćemo kako će se stvar dalje odvijati.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa

Posetite naše stranice na društvenim mrežama Facebook  i Twitter

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.