Leonardo umirio navijače i upravu Partizana: Stižem

Izvor: N1 televizija, 26.Jun.2017, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardo umirio navijače i upravu Partizana: Stižem

Najbolji fudbaler Partizana protekle sezone, Brazilac Leonardo konačno se javio i umirio besne članove uprave i navijače kluba iz Humske.

Estou chegando ⚽️❤✌️

A post shared by Leonardo Souza (@leozim42) on Jun 26, 2017 at 5:10am PDT

Leonardo je u petak trebalo da doputuje u Beograd sa produženog odmora, ali je povratak u srpsku prestonicu odložio za ponedeljak.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ni danas ga nije bilo... Navodno bio je ubeđen da je let iz Sao Paola u tri popodne, a ne ujutru.

Čelnici crno-belih su najavili da će novčano kazniti Brazilca zbog kršenja klupske discipline, ali Leonardo je brže-bolje na društvenoj mreži Instagram ostavio poruku:

"Stižem".

Inače, Leonardov brat s kojim je Brazilac trebalo da doputuje već je stigao u Beograd, a ovaj podatak dodatno je iznervirao ljude u Humskoj.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.