Leonardo ponovo heroj Partizana, golčina za novu pobedu crno-belih! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardo ponovo heroj Partizana, golčina za novu pobedu crno-belih! (video)

Fudbaleri Partizana pobedili su u gostima ekipu Metalca rezultatom 1:0 (0:0) u 10. kolu Superlige Srbije.

I na ovom meču, kao i prošle nedelje u derbiju, heroj je bio Brazilac Leonardo koji je postigao spektakularan pogodak u 61. minutu za nova tri boda crno-belih.

Crno-beli su diktirali tempo utakmice i kontrolisali igru, ali su teško dolazili do pravih šansi. Trener Marko Nikolić odlučio je da meč počne sa Đurđevićem i Đurđićem u špicu, dok je Valeri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Božinov bio van stroja.

Domaći su bili najopasniji na startu utakmice, uglavnom preko brzog Kaiseda koji je prošao u dva navrata, ali nije bilo opasnosti po gol Kljajića.

Partizan je u prvih 45 minuta najbliži golu bio na isteku pola časa igre kada je Jevtović dobro izveo slobodan udarac, ali je golman Belić zaustavio njegov udarac.

Gosti su zaigrali nešto bolje i konkretnije u drugom poluvremenu, već u 47. minutu Đurđić je imao najbolju šansu, sa pet metara je glavom šutirao preko prečke, a na sličan način bio je neprecizan i deset minuta kasnije.

Ipak, u 61. minutu, Partizan dolazi do vođstva, Leonardo je povukao loptu sa leve strane, sa nekih 22, 23 metra raspalio po njoj i poslao je u gornji levi ugao za 0:1. Njegov pogodak pogledajte OVDE.

Posle vođstva, Partizan je držao loptu u svojim nogama, nastavio da kontroliše meč i do kraja imao još jednu veliku šansu, ali se obrukao Uroš Đurđević.

Igrao se 78. minut, Miletić je uputio oštar centaršut kroz peterac, a Đurđević ostao sam u petercu, ali je promašio čitav gol i ovo će biti kandidat za promašaj sezone.

Metalac je do kraja imao jeda opasan pokušaj, Mitrović je odlično šutirao sa 25 metara, ali je lopta protutnjala preko prečke.

Partizan se ovom pobedom, trećom u nizu približio Vojvodini i Crvenoj zvezdi koji se sastaju od 19 sati.

Crno-beli imaju 19 bodova, Vovodina je prva sa 23, a Crvena zvezda ima 22 boda.

Metalac (4-2-3-1): Belić - Nikodijević, Simović, Otašević, Bondarenko - Panić, Mijić (od 77. Mitrović) - Rovčanin (od 67. Rovčanin), Jovanović, Stojanović - Kaisedo (od 67. Mladenović)

Partizan (4-4-2): Kljajić - Vulićević, Balažic, Milenković, Miletić - Janković (od 81. Stevanović), Everton, Jevtović, Leonardo (od 88. Mihajlović) - Đurđević, Đurđić


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Recept sa derbija: Slaba igra Partizana i jedan dobar potez Leonarda (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2016

Crno-beli vezali četvrtu uzastopnu prvenstvenu pobedu, ali imaće Marko Nikolić šta da zameri svojim igračima..Pobedi se u zube ne gleda. A Partizan je danas savladao Metalac u Gornjem Milanovcu sa 1:0 u 10. kolu Superlige, iako je u većem delu utakmice igrao ispod očekivanja. Ono što se pamti...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.