Leonardo: Danas debitujem

Izvor: Mondo, 24.Jul.2016, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardo: Danas debitujem

Brazilac na Instagramu napisao da protiv Bačke debituje za Partizan.

Leonardo da Silva Souza nije igrao za Partizan protiv Zaglembja. Problem je bio u njegovoj fizičkoj spremi.

Stručni štab smatrao je da je rizično zbog moguće povrede da pojačanje crno-belih provede neko vreme na terenu.

Po kuloarima se moglo čuti da je Brazilac sam tražio da odigra 20 minuta protiv Poljaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali je odluka bila da ostane u Beogradu i ne putuje u Lubin.

Leonardo je dva sata pre početka utakmice sa Bačkom napisao na Instagramu da će konačno, posle devet meseci pauze, igrati. Nije u prvoj postavi, ali se za premijerni duel nove sezone Superlige nalazi među rezervama.

"Posle devet meseci bez igranja, danas ću debitovati za Partizan. Želim da klubu donesem mnogo radosti, klubu koji me je jako dobro primio", napisao je Leonardo.

after nine months without playing and not being 100 percent today will be my debut for partizan want to give much joy to this club who received me very well we partizan⚽️⚽️⚽️

A photo posted by Leonardo Souza (@leozim42) on Jul 24, 2016 at 7:16am PDT

Sada je sve na Ivanu Tomiću...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.