Lekar Partizana tvrdi da Leonardo nije povređen

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2017, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekar Partizana tvrdi da Leonardo nije povređen

"Zdravstveni bilten Partizana je takav da su svi igrači zdravi, osim Alena Stevanovića koji je već duže vreme povređen", rekao je Ilija Rosić za B92

Da nešto ne štima u Partizan kada je u pitanju Brazilac Leonardo maltene je jasno i „pticama na grani“. A nova potvrda ove tvrdnje stigla je od klupskog lekara Ilije Rosića koji je rekao da samo Alen Stevanović ima problem sa povredom.

To je suprotno od onoga što je nedavno izjavio sportski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << direktor nudeći objašnjenje zašto Leonarda nije bilo na premijernoj superligaškoj utakmici protiv Mačve i Šapca koju je Partizan ubedljivo dobio sa 6:1. Famozni primicač je bio označen kao uzrok povrede.

"Zdravstveni bilten Partizana je takav da su svi igrači zdravi, osim Alena Stevanovića koji je već duže vreme povređen", rekao je Rosić za B92.

Leonardo nije bio ni u protokolu za meč sa Mačvom, dan pre toga navodno je odbio da trenira i sukobio sa sportskim direktorom.

U međuvremenu se oglasio i Brazilac koji je takođe izjavio da je osetio bol u primicaču, ali da želi da igra protiv Olimpijakosa u utorak u kvalifikacijama u Ligi šampiona.

Potvrdio je, doduše, još jednom i da ima neslaganja sa upravom kluba, ali nije želeo da govori o navodnim ponudama klubova sa Bliskog istoka.

(FOTO: FK Partizan)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Leonarda "boli" primicač, a doktor crno-belih kaže: Svi zdravi osim Stevanovića

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2017, 00:12

Da nešto ne štima u Humskoj u vezi sa Brazilcem Leonardom i navodnom povredom zbog koje je propustio meč sa Mačvom u subotu, dokaz su i reči doktora tima, Ilije Rosića...- Zdravstveni bilten Partizana je takav da su svi igrači zdravi, osim Alena Stevanovića koji je već duže vreme povređen...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.