Lazović: Pokazali smo da možemo da se vratimo

Izvor: Blic, 23.Jul.2014, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazović: Pokazali smo da možemo da se vratimo

Fudbaler Partizana Danko Lazović rekao je da su crno-beli u drugom poluvremenu protiv Toršavna pokazali da mogu da se vrate u meč i naprave preokret, pošto su slavili sa 3:1.

"Bilo je teško. Dug put je ostavio trag. Dok smo se prilagodili na ove uslove... Znam kako je teško igrati ovde, jer sam igrao i sa reprezentacijom. Ali uspeli smo da se vratimo posle primljenog gola i da u drugom delu dokažemo da možemo", rekao je Lazović.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Partizan je ukupno pobedio sa 6:1 i u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona zakazao dvomeč sa bugarskim Ludogorecom, koji je posle trijumfa od 4:0 u prvom meču, odigrao 1:1 sa Dudelanžom iz Luksemburga.

"Oni su dobra ekipa, mozda su se opustili zbog rezultata iz prvog meča. Znamo da igramo protiv kvalitetnog protivnika", dodao je Lazović.

Partizan će u prvom meču trećeg kola gostovati u Razgradu 30. jula, dok je revanš meč protiv Ludogorca na programu 6. avgusta na stadionu u Humskoj.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lazović: Pokazali smo da možemo da se vratimo!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2014

Fudbaler Partizana Danko Lazović rekao je da su crno-beli u drugom poluvremenu protiv Toršavna pokazali da mogu da se vrate u meč i preokrenu ga. ..Danko Lazović.. .."Bilo je teško. Dug put je ostavio trag. Dok smo se prilagodili na ove uslove.. Znam kako je teško igrati ovde, jer sam igrao i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.