Lazović: Dug put ostavio trag

Izvor: B92, 23.Jul.2014, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazović: Dug put ostavio trag

Fudbaler Partizana Danko Lazović rekao je da su "crno-beli" u drugom poluvremenu protiv Torshavna pokazali da mogu da se vrate u meč i preokrenu ga.

"Bilo je teško. Dug put je ostavio trag. Dok smo se prilagodili na ove uslove... Znam kako je teško igrati ovde, jer sam igrao i sa reprezentacijom. Ali uspeli smo da se vratimo posle primljenog gola i da u drugom delu dokažemo da možemo", rekao je Lazović.

Partizan je pobedio ekipu Torshavna sa 2:1 u revanš meču >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U narednom kolu igraće protiv bugarskog Ludogoreca koji je posle pobede od 4:0 u prvom meču odigrao 1:1 sa Didelanžom iz Luksemburga.

"Oni su dobra ekipa, mozda su se opustili zbog rezultata iz prvog meča. Znamo da igramo protiv kvalitetnog protivnika", naveo je Lazović.

Partizan će u prvom meču trećeg kola gostovati u Razgradu 30. jula, dok je revanš meč protiv Ludogoreca na programu 6. avgusta na stadionu u Humskoj.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lazović: Pokazali smo da možemo da se vratimo

Izvor: Blic, 23.Jul.2014

Fudbaler Partizana Danko Lazović rekao je da su crno-beli u drugom poluvremenu protiv Toršavna pokazali da mogu da se vrate u meč i naprave preokret, pošto su slavili sa 3:1..."Bilo je teško. Dug put je ostavio trag. Dok smo se prilagodili na ove uslove.. Znam kako je teško igrati ovde, jer sam...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.