LUDI TIKET, ponedeljak, 147.060 dinara: Čukarica slavi kao Marselj i Buenos Ajres

Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2014, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, ponedeljak, 147.060 dinara: Čukarica slavi kao Marselj i Buenos Ajres

Zahvaljući golovima postignutim u završnici mečeva na Velodromu i Bombonjeri srećni kladilac sa Čukarice lepo popunio kućni budžet

Od šest parova koji su se našli na ovom tiketu, prva četiri su „prošla” relativno lako, a među njima su bili i fudbaleri i košarkaši Partizana.

Moglo je da „zapne” u Marselju i Buenos Ajresu. Ipak, Andre Pjer Žinjak je u 85. minutu dao preko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << potrebni drugi gol za Marselj protiv Bordoa, dok je Emanuel Điljoti bio strelac trećeg pogotka za Boku, pa je dobitak od 147.000 dinara zasluženo otišao na Čukaricu.

Da je član Mozzart kluba ovaj srećni dobitnik bio bi još srećniji sa sedmodnevnim benefitom Dobitak plus, ali možda uskoro promeni odluku.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.