LOBIRANJE: Partizan traži kandidata za predsednika!

Izvor: Kurir, 31.Okt.2014, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LOBIRANJE: Partizan traži kandidata za predsednika!

Upravni odbor Partizana zasedaće u nedelju neposredno pred početak utakmice protiv Vojvodine i tom prilikom bi trebalo da bude formirana radna grupa koja će biti ovlašćena da pregovara s kandidatima za predsednika kluba.

Dosadašnjoj skupštini kluba iz Humske mandat ističe sredinom decembra i sva je prilika da će redovno zasedanje najvišeg klupskog tela biti održano od 1. do 20. decembra. Termin njenog zasedanja biće poznat najverovatnije sledeće >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nedelje, ali za javnost je zasad nepoznanica ko bi sve mogao da se kandiduje za predsedničku funkciju.

- Sve ide svojim tokom što se skupštine tiče. Najverovatnije ćemo u nedelju imati sednicu Upravnog odbora, a u toku sledeće nedelje ćemo i precizirati kad će biti održana. U ovom trenutku ne znamo ko će biti kandidati, a ja se još nisam predomislio i neću se ponovo kandidovati za mesto predsednika - kaže prvi čovek kluba iz Humske Dragan Đurić.

(K. R.)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.