Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEŠNJAK U ČUDU: Šta je loše u tome što želimo igrače Partizana?

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je da bi voleo da dovede fudbalera Partizana Nemanju Mihajlovića, kao i da ne vidi ništa “spektakularno” u tome, niti da je “išta loše” ako klub javno kaže koje bi igrače voleo da dovede.

– Moj stručni štab i ja imamo želju da dovedemo Mihajlovića i tu ideju smo izneli (vlasniku kluba Draganu) Obradoviću i on je to sa oduševljenjem prihvatio. Nije sramota reći ono što želite. Mihajlović je bio jedna od želja našeg >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kluba. Ima mnogo igrača, ali ja pričam o igračima koje poznajem i sa kojima sam, makar kratko, radio, rekao je Lešnjak novinarima na stadionu Čukaričkog.
– Ne vidim ništa tu sad spektakularno ako želimo da dovedemo nekog igrača. To je svuda u svetu i Evropi normalno, dodao je on.
NEĆE BITI PROBLEMA: Vazura obradovao Grobare
Trener Partizana Ivan Tomić rekao je ove nedelje da je mogući transfer Mihajlovića u Čukarički “naučna fantastika”. Na opasku novinara da nije u Srbiji baš uobičajeno da manji tim dovodi igrače iz većeg, Lešnjak je odgovorio da je to i u interesu srpskog fudbala.
– Ovde Crvena zvezda i Partizan godinama dominiraju. Cilj svih nas treba da bude da se što više kvalitetnih ekipa uključi u borbu za vrh. To dovodi publiku i to je dobro za sve, ne vidim tu ništa loše, rekao je Lešnjak.
ZALOG ZA BUDUĆNOST: Partizan dobija veliko pojačanje za duži period?
Fudbaleri Čukaričkog igraće sutra od 19 časova na stadionu u Humskoj protiv Partizana, utakmicu 2. kola plej-ofa Superlige Srbije.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.