Izvor: HotSport.rs, 29.Jul.2016, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEP GEST CRNO-BELOG DETETA: Saša Lukić oprostio dug Partizanu, evo i koliko…

Doskorašnji vezista Partizana, otputovao je u Torino gde je potpisao ugovor sa ‘bikovima’, ali je uz to napravio i lep gest prema, sada već, bivšem klubu.

Nije tako dobra finansijska slika Partizana, posebno posle bogatog prelaznog roka u kom su stigla devetorica fudbalera, a ispalo se iz Evrope već na prvom stepeniku.
Zato je morao da bude prodat Saša Lukić, Torinu za 1.500.000 evra, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << a zatim je i sam fudbaler dao svoj mali doprinos.
KREĆU ODLASCI IZ HUMSKE: Prvi će doneti milion i po evra u kasu Partizana!
Prema pisanju ‘Sporta’, Lukić je Partizanu oprostio dug od 25.000 evra, koji se nakupio iz ranijih sezona.
Klub ga je podigao i stvorio, on sada nastavlja dalje i na ovaj način se odužuje Partizanu.
The post LEP GEST CRNO-BELOG DETETA: Saša Lukić oprostio dug Partizanu, evo i koliko… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukić oprostio Partizanu 25.000 evra

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jul.2016

Pored toga što ima igračke, Saša Lukić u sebi nosi i ljudske kvalitete, i to je potvrdio u trentuku rastanka sa sada već bivšim klubom Partizanom...Vezni igrač, koji će 13. avgusta napuniti 20 godina, prodat je Torinu, iako je najavljen kao budućnost Partizana, ali stvari po crno-bele nisu krenule...

Nastavak na Telegraf.rs...

​Lukić zvanično u Torinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2016

Dosadašnji fudbaler Partizana Saša Lukić potpisao je danas petogodišnji ugovor sa italijanskim prvoligašem Torinom...Klub, koji sa klupe vodi srpski trener Siniša Mihajlović, Partizanu je za 20-godišnjeg vezistu platio 1,5 miliona evra..."Hvala svima na dobrodošlici. Drago mi je što sam postao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.