Izvor: HotSport.rs, 27.Sep.2016, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEONARDO OTKRIVA: Znate li ko je ‘zver’ u ekipi Partizana? (FOTO)

Junak Grobara iz poslednje dve utakmice otkrio ko je ‘krivac’ za njegove fantastične partije.

Partizan u poslednje vreme igra u ritmu ‘sambe’.
U prvom planu je Leonardo da Silva Souza, ali je u zapećnju njegovih evrogolova pao Everton Luiz, zadnji vezni i ‘motorino’ crno-belih koji je, i prema rečima Leonarda, glavni pokretač ‘parnog valjka’.
– Uz ovakvu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zver uvek je lako igrati. Moj brat! – napisao je Leonardo.
 
A photo posted by Leonardo Souza (@leozim42) on Sep 27, 2016 at 4:56am PDT


The post LEONARDO OTKRIVA: Znate li ko je ‘zver’ u ekipi Partizana? (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Poslednje pripreme u "Topolici" pred gostovanje Partizana (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2016, 12:33

Sportska dvorana "Topolica" u subotu će biti poprište istorijskog susreta između Mornara i Partizana zbog čega zaposleni u tom Sportskom centru uveliko rade na "umivanju" terena i tribina...Košarkaški klub Mornar iz Bara u subotu će ispisati jednu od najsvetlijih stranica u svojoj istoriji, pošto...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.