LE - Voša jednostavno mora u treće kolo

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2016, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE - Voša jednostavno mora u treće kolo

Odmah nakon žreba u Nionu konstatovali smo da je Vojvodina imala više sreće od Partizana i Čukaričkog, što se u četvrtak pokazalo tačnim.

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak su odigrali prvu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni pošto su na startu kvalifikacija za Ligu Evrope odmerili snage sa Bokeljom.

Rezultat je povoljan (1:1) iako su svi očekivali da će Vojvodina protutnjati crnogorskim primorjem i rešiti pitanje prolaska u narednu fazu već u prvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmici.

Kada imamo u vidu da su pripreme još uvek u toku a da je Vojvodina odigrala sasvim solidno u Petrovcu, očekujemo da Novosađani u revanšu obezbede plasman u drugo kolo gde će ih sačekati dve jako "tanke" ekipe.

Tim sa najlošijim koeficijentom na žrebu za prvo kolo Lige Evrope ugostio je večeras norveški Stabek u Rilu i remizirao bez golova.

Po jedan udarac u okvir gola i prilično blede partije Konahs Keja i Stabeka ukazuju na to da bi Vojvodina prosto morala da iskoristi šansu koja joj se ukazala.

"Lalama" se otvorilo na žrebu i bez obzira na to da li će u drugom kolu čekati Stabek ili Velšani treba iskoristiti priliku i ponovo doći do trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Samo, potrebno je prvo eliminisati Bokelj...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.