LE: Partizan poražen od Totenhema

Izvor: Radio 021, 28.Nov.2014, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Partizan poražen od Totenhema

Fudbaleri Partizana izgubili su sinoć u Londonu od Totenhema sa 1:0 u 5. kolu Grupe C Lige Evropa.

Jedini gol na meču postigao je Bendžamin Stambuli u 48. minutu.

Crno-beli su upisali i četvrti poraz i poslednji su na tabeli Grupe C sa samo jednim bodom, dok je Totenhem zadržao prvo mesto sa 11 bodova i skorom od tri pobede i dva remija.

Partizan je odigrao dobar meč u Londonu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nisu se branili, a šanse da ugroze Uga Lorisa imali su Danko Lazović, Petar Škuletić i Vladimir Volkov.

Prvo, neobično, poluvreme na Vajt Hart Lejnu trajalo je gotovo 60 minuta jer su, najverovatnije navijači Totenhema čak tri puta upadali na teren, a jedan od njih se čak i slikao sa igračima domaćeg tima. Sudija je posle trećeg upada na teren u 41. minutu rešio da prekine meč i povuče ekipe sa terena. Utakmica je posle pauze od desetak minuta ipak nastavljena.

Već na samom početku drugog poluvremena, iz prve akcije, Totenhem je stigao do prednosti. Stambuli je sjajno našao Roberta Soldada koji je šutirao i gotovo savladao golmana Partizana Milana Lukača, ali je lopta završila na stativi. Lopta se potom odbila do Stambulija kojem nije bilo teško da pogodi praznu mrežu.

Soldado je desetak minuta kasnije imao stoprocentnu šansu, izašao je sam ispred Lukača, ali je golman beogradskog kluba dobro intervenisao.

I crno-beli su imali nekoliko prilika u drugom poluvremenu, a jednu od najboljih je u 88. minutu propustio Vladimir Volkov, čiji je udarac glavom odbranio Loris.

U drugom meču Grupe C Asteras i Bešiktaš su večeras u Grčkoj odigrali nerešeno 2:2.

Bešiktaš je drugi na tabeli sa devet bodova, pa će turska ekipa uz Totenhem nastaviti takmičenje u Ligi Evrope, dok je Asteras treći sa pet bodova.

U poslednjem, 6. kolu Lige Evrope, koje je na programu 11. decembra, Partizan dočekuje Asteras, a Bešiktaš u Istanbulu igra protiv Totenhema.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.