Kurćubić: Utakmica ravnopravna zbog sastava Partizana

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2015, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurćubić: "Utakmica ravnopravna zbog sastava Partizana"

Trener Novog Pazara Petar Kurćubić rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Partizan, ali da joj je današnji sastav crno-belih omogućio ravnopravnu i napadačku igru.

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su danas Partizan sa 3:2, u utakmici trećeg kola Superlige Srbije i ostvarili prvi trijumf nad crno-belima u svojoj istoriji.

Trener Partizana Zoran Milinković je izveo kombinovani sastav sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nekolicinom mladih igrača, kako bi odmorio standardne prvotimce za revanš utakmicu protiv Steaue, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Današnji sastav Partizana nam je omogućio da odigramo ravnopravnu utakmicu, ali i efikasnu i napadačku igru. Prvo poluvreme je bilo izvanredno sa obe strane, postignuta su četiri gola, promašen je penal...", rekao je Kurćubić posle utakmice.

Strateg Novog Pazara ocenio je da ne bi bilo nezasluženo da je utakmica završena remijem ili pobedom Partizana poželevši pritom crno-belima sreću u revanšu sa Steauom.

"Zasluženo smo pobedili, ali da je bilo drugačije ne bi bilo nezasluženo. Dali smo poslednji atom snage i čestitam mojim igračima, ali i Partizanu na korektnoj utakmicu i želim mu da napravi dobar rezultat u sredu", dodao je on.

Partizan je doživeo prvi poraz u prvenstvu, primio prve golove i ostao je na šest bodova posle tri kola, dok je Novi Pazar ostvario prvu pobedu i ima četiri boda.

U sledećem kolu Partizan će igrati na svom terenu protiv Spartaka a Novi Pazar u Jagodini.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.