Kup Srbije: Žarkovo čeka Partizan na Banjici

Izvor: B92, 20.Okt.2016, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Srbije: Žarkovo čeka Partizan na Banjici

Fudbaleri Partizana igraće u osmini finala Kupa protiv Žarkova u utorak, 25. oktobra od 13 časova na stadionu Rada na Banjici.

Kako se navodi na sajtu FSS, Takmičarska komisija odredila je termine utakmica osmine finala Kupa Srbije i osim duela branioca trofeja Partizana i gradskog rivala Rada, svi ostali mečevi igraju se u sredu.

Fudbaleri Jagodine igraće u sredu 26. oktobra od 13 časova na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svom terenu protiv Borca, dok će sat vremena kasnije Voždovac u Beogradu igrati protiv Spartaka.

Čukarički će od 15 časova dočekati Javor, a Novi Pazar od 17 časova Vojvodinu.

U Lučanima domaća Mladost će od 17 časova igrati protiv Rada, Radnik će u isto vreme u Surdulici dočekati Slobodu, dok će sat kasnije početi utakmica Crvene zvezde i BSK Borče.

Četvrtfinalne utakmice na programu su 5. aprila, polufinalne utakmice 26. aprila i 10. maja, a finale je zakazano za sredu 27. maj.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.