Kup Srbije: Partizan i Žarkovo u utorak, ostali mečevi u sredu

Izvor: RTS, 19.Okt.2016, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Srbije: Partizan i Žarkovo u utorak, ostali mečevi u sredu

Fudbaleri Partizana igraće u osmini finala Kupa protiv Žarkova u utorak, 25. oktobra, od 13 časova na stadionu Rada na Banjici, saopštio je Fudbalski savez Srbije. Ostali mečevi igraju se u sredu.

Kako se navodi na sajtu FSS, Takmičarska komisija je odredila termine utakmica osmine finala Kupa Srbije i osim duela branioca trofeja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizana i gradskog rivala Žarkova, svi ostali mečevi igraju se u sredu.
Fudbaleri Jagodine igraće u sredu, 26. oktobra, od 13 časova na svom terenu protiv Borca, dok će sat kasnije Voždovac u Beogradu igrati protiv Spartaka. Čukarički će od 15 časova dočekati Javor, a Novi Pazar od 17 časova Vojvodinu.
U Lučanima domaća Mladost će od 17 časova igrati protiv Rada, Radnik će u isto vreme u Surdulici dočekati Slobodu, dok će sat kasnije početi utakmica Crvene zvezde i BSK Borče.
Četvrtfinalne utakmice na programu su 5. aprila, polufinalne utakmice 26. aprila i 10. maja, a finale je zakazano za sredu, 27. maj.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Jagodina

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan i Žarkovo otvaraju osminu finala Kupa

Izvor: Večernje novosti, 19.Okt.2016

Crno-beli će protiv srpskoligaša igrati na stadionu Rada 25. oktobra, a početak meča je zakazan za 13 časova. Svi ostali dueli na programu su u sredu Takmičarska komisija FSS odredila je datume i satnicu odigravanja utakmica osmine finala Kupa Srbije. Duele najboljih 16...

Nastavak na Večernje novosti...

Potvrđeno: Partizan i Žarkovo u utorak na Banjici

Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2016

Ostali mečevi osmine finala Kupa Srbije na programu su u sredu..Ono što je najavljeno odmah posle žrebanja parova, danas je dobilo zvaničnu potvrdu. Žarkovo će ugostiti Partizan u osmini finala Kupa Srbije na stadionu Rada na Banjici...Tako je odlučila Takmičarska komisija Fudbalskog saveza Srbije,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.