Krivične prijave protiv 13 navijača Partizana!

Izvor: 24sata, 27.Nov.2014, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivične prijave protiv 13 navijača Partizana!

Policija je podnela krivične prijave protiv 13 navijača Partizana od kojih je oduzela sedam baklji, aluminijumske i metalne šipke i četiri "molotovljeva koktela", saopštila je požarevačka policija.

Oni se terete i da su u Kostolcu, u utorak uveče posle rukometne utakmice domaćeg tima "Rudar" i beogradskog Partizana razbili dva vetrobranska stakla na parkiranim automoblima.

- Policija je kod >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << navijača Partizana pronašla i oduzela sedam baklji, alumunijumske i metalne šipke i četiri molotovljeva koktela - navodi se u saopštenju.

Protiv 13 navijača svi iz Požarevca, podnete su krivične prijave, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na sportskim priredbama, dodaje policija.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Uhapšeni navijači u Kostolcu

Izvor: B92, 27.Nov.2014

Policija je podnela krivične prijave protiv 13 navijača Partizana od kojih je oduzela sedam baklji, metalne šipke i četiri "molotovljeva koktela"...Oni se terete i da su u Kostolcu, u utorak uveče posle rukometne utakmice domaćeg tima "Rudar" i beogradskog Partizana razbili dva vetrobranska stakla...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.