Kralj: Što opet ne sarađujete?

Izvor: N1 televizija, 25.Maj.2016, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kralj: Što opet ne sarađujete?

Nije progovorio Ivica Kralj za vreme Skupštine Partizana za koju je teško naći odgovarajući izraz.

Nije ni tražio da kaže koju. A mogao bi, shodno nagomilanom iskustvu da „oplete“ po obe struje koje u ponedeljak veče srozaše ugled crno-belih na najniže grane.

Priznaje nekada reprezentativni golman da se osećao kao da je na nepoznatoj teritoriji u trenucima dok je njegov klub trebalo da izabere predsednika. A do te tačke dnevnog reda nije ni stigao, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << jer je posle opšteg haosa skup prekinutu u 68. minutu.

„Nije bilo nimalo prijatno. Čak sam razočaran kako je sve izgledalo. Mi mlađi smo bili u manjini, očekivao sam od tih starijih ljudi, da kažem sedih glava, da sve bude mnogo mirnije i drugačije. Nadam se da će da se promeni nešto u narednih mesec dana, pošto ovo kako je juče izgledalo... U jednom trenutku sam se osećao blago rečeno neprijatno. Bilo me je sramota“, rekao je Ivica Kralj.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.