Kragujavčanima Kup Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 22.Dec.2014, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujavčanima Kup Srbije

Vaterpolisti Radničkog osvojili su Kup Srbije, pošto su u finalu u Bečeju pobedili Partizan sa 5:4 (1:0, 2:1, 2:2, 0:1).

Najefikasniji u Radničkom bio je Marko Petković sa dva gola, dok su po jedan postigli Nikola Dedović, Filip Trajković i Boris Popović. Golove za Partizan dali su Dušan Mandić, Đorđe Tanasković, Saša Gogov i Nikola Jakšić.

Ekipa iz Kragujevca je vodila od početka, a Partizan se u poslednjoj deonici primakao na gol zaostatka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali je Zdravko Radić odličnim odbranama doneo pobedu Radničkom. Utakmica je odigrana pred punim tribinama bazena u Bečeju. Radničkom je to prvi domaći trofej.

Trener vaterpolista Radničkog Uroš Stevanović rekao je da je osvajanjem srpskog Kupa

njegova ekipa ostvarila prvi od nekoliko ciljeva. "Ostvarili smo prvi od nekoliko ciljeva, a to je osvajanje makar jednog od domaćih trofeja. Ponosan sam na svoju ekipu i prezadovoljan

utakmicom", rekao je Stevanović novinarima posle utakmice u Bečeju.

"Razlika bi bila veća u našu korist, da u jednom periodu nismo toliko dugo imali igrača manje. Sudijski kriterijum je bio izuzetno čudan, oni su pokušali da izjednače rivale sa nama, ali je naš

kvalitet došao do izražaja", kazao je trener ekipe iz Kragujevca.

Trener Partizana Vladimir Vujasinović rekao je da je prezadovoljan svojim vaterpolistima i njihovim odnosom prema igri. "Prezadovoljan sam igrom svoje ekipe. Nervozan sam što smo izgubili. Odigrali smo neverovatno dobro, ali Radnički je bio još bolji, pokazao je kvalitet i zato je u ovom trenutku možda i najbolja ekipa u Srbiji", rekao je Vujasinović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.