Kosanović: Partizan izazov za klub i navijače

Izvor: Beta Video, 28.Nov.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosanović: Partizan izazov za klub i navijače

NOVI PAZAR - Trener Novog Pazara Milorad Kosanović izjavio je danas da moraju biti svesni, bez obzira na velike želje i hrabrenja, da ih čeka jako ozbiljan posao protiv Partizana. Hoću tu utakmicu da pretvorim u izazov, pre svega igračima i meni, a onda i klubu i navijačima i da nam tom pokaže šta je to što mi protiv takvog tima i kluba možemo da učinimo u ovom momentu, rekao je Kosanović.(CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosanović: Partizan je najbolji u Srbiji

Izvor: Beta Video, 28.Nov.2014

NOVI PAZAR - Trener Novog Pazara Milorad Kosanović izjavio je danas da ih očekuje utakmica protiv najboljeg tima u Srbiji koji u svojim redovima ima pet reprezentativaca. Partizan je jedini tim u Srbiji koji ima reprezentativce, rekao je Kosanović.(CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.