Kome je to Saša Ilić nosio tortu? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2016, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kome je to Saša Ilić nosio tortu? (VIDEO)

Veselo je u subotu bilo u taboru fudbalera Partizana na pripremama u Poljskoj.

Dva su razloga za to i imaju veze sa novajlijama u ekipi.

Prvi je rođendan Milana Radina, a drugi rođenje sina Lazara novjalije iz Radničkog Saše Marjanovića.

Ispred ekipe Radinu je tortu uručio kapiten crno-belih Saša Ilić , a pošto se društvo počastilo i zasladilo, usledilo je tradiconalno cepanje majice novopečenom tati.

- Pre nego što vam se zahvalim na čestitkama >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << za rođendan, želeo bih da čestitam rođenje sina Lazara mom drugu Saši Marjanoviću, koji je jutros po drugi put postao tata. Potom źelim da se svima vama zahvalim što ste me divno prihvatili za ovako kratko vreme i što ste učinili da se zaista osećam kao kod kuće. Period od prošlog rođendana do ovog danas je za mene najlepši period u životu – rekao je Milan Radin tokom obraćanja igračima.

Foto: partizan.rs

Marjanovićeve emocije je teško opisati rečima. Čovek je ovog leta potpisao za Partizan, a brzo potom dočekao je rođenje sina.

- Poslednjih nekoliko dana mi je stalno bio uključen telefon. Svakodnevno sam iščekivao da se supruga porodi i jutros sam dobio baš taj poziv. Imam ćerkicu Nikoliju, koja ima dve godine i verovatno joj je sada čudno što ni mama ni tata nisu sa njom. Ipak, brzo će i kraj priprema, pa ćemo svi biti zajedno. Važno je da je sve proteklo u najboljem redu. Presrećan sam, jer mi se toliko lepih stvari desilo za sedam dana - došao sam u Partizan i postao otac po drugi put.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Dva fudbalera Partizana pokušala da smuvaju lepu recepcionerku na pripremama (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jun.2016, 16:43

Među fudbalerima Partizana očigledno vlada dobra atmosfera na pripremama u Poljskoj, a kao dokaz te tvrdnje stiže video-prilog klupske televizije...Naime, posle partije bilijara u kojoj je pala opklada, ko izgubi mora da priđe lepoj recepcionerki i da pokuša da je šarmira...- Kreten iz Nikšića...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.