Koja su očekivanja crno-belih pred dvoboj u Bukureštu?

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2015, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koja su očekivanja crno-belih pred dvoboj u Bukureštu?

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković ocenio je uoči prvog od dva susreta sa bukureštanskom Steauom da će u baraž za Ligu šampiona proći tim koji bude manje grešio.

- Steaua ne samo što ima veliku istoriju, nego je poslednjih 13 godina redovan učesnik grupne faze UEFA takmičenja, što pokazuje kakav je klub. Ipak, pokušaćemo sve da učinimo da u dve utakmice budemo bolji. Svesni smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kvaliteta Rumuna, imaju dosta vrlina, ali Partizan će i sutra pokušati da nametne svoj stil i da kroz igru dođe do povoljnog rezultata. Dalje će proći tim koji bude manje grešio -rekao je Milinković novinarima uoči poslednjeg treninga crno-belih na Nacionalnom stadionu u Bukureštu.

Milinković je ponovio da Rumuni imaju odlične igrače u napadu, da su jaki u igri jedan na jedan i da čekaju grešku protivnika, dok je Darko Brašanac naveo da očekuje zanimljivu utakmicu, uprkos tome što Steaua, zbog kazne UEFA, dočekuje prvaka Srbije pred praznim tribinama.

- Specifična je situacija, takva atmosfera nije dobra za fudbal, međutim, mi ćemo joj se prilagoditi.Upoznati smo sa kvalitetima Steaue i imali smo dosta vremena da se dobro spremimo. Maksimalno smo motivisani, mnogo nam je važno da sutra zabeležimo povoljan rezultat pred revanš - zaključio je Brašanac .

Prva utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Steaue i Partizana igra se sutra u Bukureštu od 20.30 sati, a revanš je sedam dana kasnije u Beogradu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.