Ko je imao više evropskih blamaža? Uprava Partizana uzvraća udarac!

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2016, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je imao više evropskih blamaža? Uprava Partizana uzvraća udarac!

U situaciji kada se u Humskoj još uvek vodi borba za rukovodeće pozicije, a u iščekivanju nove izborne Skupštine, prerana eliminacija sa evropske scene pokrenula je novu lavinu teških polemika suprotstavljenih strana.

Naravno, kako se i očekivalo, među prvima se posle drame sa nesrećnim krajem u Lubinu oglasio Nenad Bjeković, kandidat opozicije za novog predsednika kluba, koji je žestoko opleo po aktuelnom rukovodstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana.

Međutim, ni iz Humske mu ne ostaju dužni, pa ga je aktuelni sportski direktor Ivica Iliev podsetio i na nekoliko teških blamaža koje je Partizan imao dok je upravo Bjeković bio na njegovoj poziciji.

''Zaista mnogo uvažavam Bjekovića, bio mi je sportski direktor. Ipak, ako govorimo o činjenicama, i Bjeković je imao četiri, pet sramnih ispadanja za vreme njegovog mandata kao sportskog direktora. To su Nacional, Kroacija, Rapid i Petah Tikva'', izjavio je Iliev, a prenosi ''Informer''.

Imao je Iliev i još jedno podsećanje za Bjekovića, a to je njegov stav posle još jednog velikog neuspeha u Evropi, kada su crno-beli ispali od irskog Šamroka.

Ipak, aktuelni sportski direktor crno-belih veruje da bi i danas Bjeković podržao i njega i Ivana Tomića, kao što je tada podržavao Krstajića i Stanojevića, samo da nije u toku velika borba za vlast u Humskoj.

A osim Ilieva, svom dugogodišnjem saradniku je imao šta da poruči i Ivan Ćurković, koji se, između ostalog, prisetio i prošlogodišnje Zvezdine rane eliminacije iz Evrope, a onda i totalne dominacije na domaćoj sceni.

Ćurković, takođe, podseća i da su crno-beli predvođeni trenerom Tomićem proletos osvojili Kup Srbije...

''Ispalo se iz Evrope, pa šta? Odmah krivica na Tomića i Ilieva. A niko se ne seća da su napravili dobar tim i da su osvojili Kup prošle sezone?

Jeste loš rezultat ispasti odmah u Evropi bez postignutog gola, ali to je sport. Trebalo je u prvoj utakmici da pobedimo bar sa 1:0. Oni koji nas napadaju ne znaju šta pričaju'',
zaključio je Ćurković.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.