Kazne za meč Budućnost - Partizan u ponedeljak

Izvor: Mondo, 28.Mar.2015, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazne za meč Budućnost - Partizan u ponedeljak

Direktor ABA lige Josip Bilić još čeka izveštaj iz Podgorice nakon čega će doneti odluku o utakmici 26. kola.

Foto: MONDO

Direktor ABA lige Josip Bilić još nije doneo odluku o sankcijama na utakmici Budućnost - Partizan, koju su obeležili incidenti. On je objasnio da je razlog za to tehičke prirode.

"Posle prvog izveštaja, koji je stigao u sedište ABA lige i analize zahtevao sam od Budućnosti dodatni izveštaj u četvrtak. Dok to ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stigne, ne mogu da donesem odluku", izjavio je za "Novosti" Bilić.

Podgoričani dodatni izveštaj nisu poslali do petka popodne, a budući da su u kancelariji ABA lige neradni dani subota i nedelja, očekuje se da bi u tom periodu trebalo da pristigne i dopunski dopis iz Podgorice nakon čega će biti i donesena odluka povodom meča Budućnost - Partizan.

Najranije to će se dogoditi u ponedeljak.

Budućnost je dobila taj duel u Morači rezultatom 85:79 i osvojila drugo mesto u regularnom delu ABA lige, odnosno obezbedila meč u polufinalu plej-ofa sa Cedevitom, dok će u drugom duelu snage odmeriti Partizan i Crvena zvezda.

Meč u Podgorici obeležili su incidenti, brojne uvrede navijača Budućnosti na račun trenera Partizana Duška Vujoševića i igrača crno-belih, a najteži i najmorbidniji je svakako ubacivanje bubrega na teren.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.