Karadžić: Partizan i Zvezda sve prodaju, pa kukaju na sudije

Izvor: Prva.rs, 03.Mar.2015, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić: Partizan i Zvezda sve prodaju, pa kukaju na sudije

- Niko neće žmuriti na ono što se dešava, organi Saveza uradiće svoj posao pošteno. Ako su sudije pogrešile u meču Partizana i Radničkog iz Niša, sudijska komisija će izreći adekvatnu kaznu.

Nije prvi put da Partizan ili Crvena zvezda optužuju sudije.
 
- Ne branim nijednu sudijsku grešku, ali Partizan i Crvene zvezda ne mogu stalno da se vade na jednu sudijsku grešku. Prethodno prodaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << iz sezone u sezonu cele timove, najbolje igrače, i onda im je kriv sudija.
 

Ko održava stadione?
Travnata podloga u Humskoj, za čiju je promenu nedavno FSS izdvojio novac, u lošem je stanju.
- Ne razumem izjavu da klub nije imao novca za održavanje terena posle promene podloge. Zbog reprezentacije smo pomogli Partizanu sa travom i doneli odluku da se obnovi osvetljenje na stadionu Crvene zvezde. Očekujem od klubova da održavaju stadione - kaže Karadžić.
   
U Humskoj su ponovo načeli temu “prijateljskih utakmica”.
 
- Naši organi će sve ispitati i procesuirati ukoliko se ukaže potreba. Sve su to sumnje i glasine. Čitam, pričaju ljudi, ali bi sa pozicije predsednika Saveza bilo neozbiljno da sada dajem komentar. Vidim da iz Partizana spominju utakmicu Spartak - OFK Beograd. Podsetio bih da se ranijih godina pričalo o prijateljskim odnosima Partizana sa Hajdukom iz Kule, BSK-om, Metalcem. Sve su to bile glasine koje je teško dokazati. Nećemo ustuknuti i sve ćemo učiniti da takvim pojavama, ako ih ima, stanemo na put.

Prvi korak je promena sistema takmičenja.

- Uvešćemo plej-of i plej-aut od naredne sezone. Hoćemo da povećamo broj utakmica, da omogućimo klubovima da u Evropu uđu iz takmičenja, kao i da ukinemo eventualne burazerske odnose među klubovima. Zabrinuti smo. Ako takvih pojava ima, želimo da ih sasečemo u korenu - završio je Karadžić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.