Izvor: HotSport.rs, 29.Jul.2015, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Salcburg, Seltik i Bazel slavili, tri remija (video)

U današnjim mečevima trećeg kola kvalifiakcija za LŠ, trijumfovali su Salcburg, Seltik i Bazel, dok su remizirali Partizan i Steaua (1:1), Rapid i Ajaks (2:2), a HJK Helsinki i Astana su odigrali bez golova.

Salcburg je bio siguran protiv Malmea, a na tom meču postignut je i evrogol. Dva gola viška su lepa zaliha pred gostovanje u Švedskoj, našim Vladimiru Rodići i Nikoli Đurđiću . 
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
 Izvor: YouTube, RedmystSports
Bazel je rano poveo, ali je brzo stiglo izjednačenje. Poljaci su ostali sa igračem manje jer je pocrveneo Kedziora, ali sa kreča nije bilo promene rezultata. Švajcarci su u finišu došli do dva gola, pa sa gostovanja nose tri boda. Zdravko Kuzmanović je igrao poslednjih pet minuta.
Ajaks je imao dva gola viška u Beču na poluvremenu, ali su se stvari drugaččije odvojale u nastavku. kajn i Berić su ostavili svoj tim u životu.
Partizan je ispustio pobedu u Bukureštu, a Helsinki i Astana, u kojoj igraju Nenad Erić i Nemanja Maksimović, će u revanšu odlučivati o tome ko ide dalje, pošto su večeras odigrali bez golova.
Seltik je minimalcem slvio protiv Karbaga. Gol vredan trijumfa postigao je bojata u 82. minutu: 
 
 Izvor: YouTube, Eko Fiko Media
LŠ, 3. kolo kvalfikacija:
Salcburg – Malme 2:0 (0:0)
Ulmer 51, Hintereger 89p
Steaua – Partizan 1:1 (0:0)
Varela 82 – Vulićević 62
Seltik – Karabag 1:0 (0:0)
Bojata 82
Leh – Bazel 1:3 (1:1)
Tomala 36 – Lang 34, Janko 77, Kalja 90+2
Rapid Beč – Ajaks 2:2 (0:2)
Kajnc 48, Berić – Klasen 25, 43
HJK Helsinki – Astana 0:0
Utorak:
CSKA Moskva – Sparta Prag 2:2 (1:1)
Mitlijand – APOEL 1:2 (0:2)
Milsami – Skanderbeg 0:2 (0:0)
Makabi TA – Viktorija 1:2 (0:2)
Panatinaikos – Klub Briž 2:1 (1:1)
Jang Bojs – Monako 1:3 (0:0)
Dinamo ZG – Molde 1:1 (1:1)
Videoton – BATE Borisov 1:1 (0:0)
Fenerbahče – Šahtjor Donjeck 0:0
The post KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Salcburg, Seltik i Bazel slavili, tri remija (video) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.