Izvor: HotSport.rs, 30.Jul.2015, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONTROVERZNI VLASNIK STEAUE: Bolji smo od Partizana, prolazimo dalje

Fudbaleri Partizana remizirali su u prvom meču trećeg kruga kvalifikacija za plasman u grupnu fazu Lige šampiona, pošto su sinoć u Bukureštu odigrali 1:1 sa Steauom.
Crno-beli su do vođstva stigli preko Miroslava Vulićevića koji je zatresao mrežu sjajnim šutem sa distance.
Ipak, četa Zorana Milićevića je izgubila gorivo, pa je u finišu primila gol iz prekida posle pada koncetracije. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Uprkos svemu tome, Vulićević veruje u plasman u narednu fazu.
Međutim, i u taboru Steaue provejava (ne)umereni optmizam. Kontroverzni vlasnik kluba, Điđi Bekali, koji je svojevremeno završio sa lisicma na rukama zbog sumnjivog poslovanja, uveren je da je njegov klub pokazao više u prvih 90. minuta ovog susreta.
Kontroverzni bizsnimen je otišao toliko daleko da je svom timu dao čak 80% šanse da trijumfuje na stadionu u Humskoj.
- Bolji smo, na poluvremenu sam rekao da sa 0:0 prolazimo sigurno. Ovako će biti teže, ali imamo 80% šansi za prolaz. Nemojte da bude da vam nisam rekao. Neće nam dati gol u Beogradu, to je sigurno. Verujem u ove momke, pobedićemo tamo – ističe rumunski bogataš, prenose Sportske.net.
Sa druge strane, Zoran Milinković je posle meča istakao da smatra da su Grobari prednost njegovog tima u revanš meču, a Valeri Božinov je pričao o povredi zbog koje je morao van terena.
 
The post KONTROVERZNI VLASNIK STEAUE: Bolji smo od Partizana, prolazimo dalje appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.