KLS: Partizan razbio Pančevce

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jun.2015, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLS: Partizan razbio Pančevce

Košarkaši Partizana savladali su u gostima ekipu Tamiša sa 82:50 (12:17, 13:24, 10:22, 19:15) u 13. kolu Superlige Srbije, i tako na najbolji način napravili uvertiru pred večiti derbi.

Crno-beli zabeležili su 13. trijumf u domaćem takmičenju, dok je ekipa Tamiša ostala na dnu tabele sa 12 poraza. Trener gostiju Duško Vujošević odlučio je da pred meč sa Crvenom zvezdom odmori kapitena Dragana Milosavljevića i Eda Murića.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Partizan je do nove pobede stigao posle bolje igre u drugoj četvrtini kada je stekao osetnu prednost i lako priveo utakmicu kraju. U pobedničkom timu najefikasniji bio je Nemanja Bezbradica sa 14 poena, Vanja Marinković dao je 12, dok po 11 dodali Boris Dalo i Mihajlo Andrić. Kod Tamiša jedini dvocifren bio je Vuk Ivanović sa 12 poena.

Poslednje kolo regularnog toka Superlige igra se u četvrtak, kada Partizan od 21 sat dočekuje Crvenu zvezdu u borbi za mesto lidera.

Tabela: Crvena zvezda 13-0, Partizan 12-1,  Metalac 8-5, Mega Leks 7-6, Vojvodina 5-8, FMP 3-10, Konstantin 3-10, Tamiš 1-12.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan ubedljiv, Mega u plej-ofu

Izvor: RTS, 02.Jun.2015

Partizan ubedljiv pred "večiti derbi", crno-beli savladali Tamiš sa 82:50. Košarkaši Mega Leksa, pobedom protiv FMP-a, obezbedili plasman u plej-of, ali i učešće u Jadranskoj ligi naredne sezone. Metalac bolji od Konstantina. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.