KLOP STIŽE U LIVERPUL: Navijači mu već predlažu jednog Srbina (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 07.Okt.2015, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLOP STIŽE U LIVERPUL: Navijači mu već predlažu jednog Srbina (FOTO)

Sada je već gotovo izvesno da će Jirgen Klop u četvrtak i zvanično biti promovisan u novog menadžera Liverpula, makar tako javljaju ostrvski mediji.

Ljubitelji fudbala u Srbiji sabrali su dva i dva i već su sračunali da bi na Enfild mogao da stigne i bivši reprezentativac Srbije Neven Subotić koji je sarađivao sa Klopom i u Majncu i u Dortmundu, ali navijači imaju drugu želju.
Naime, dobre partije Lazara Markovića u Fenerbahčeu kao da su otvorile >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << oči mnogima na Enfildu, pre svega navijačima koji smatraju da bi se bivši fudbaler Partizana odlično uklopio u igru odnosno formaciju koju forsira mladi nemački stručnjak.
Klopp is a top class motivator who can make a players come out of their shell with his trust and oration. Markovic, Ibe, Origi could thrive.
— Liverpool FC 360 (@LFC_360) October 6, 2015

I think we will see the real Lazar Markovic under Klopp next season.
— Samuel Adams (@SamuelAdams89) October 6, 2015

@SamuelAdams89 Also, being Serbo-Bosnian Zeljko Buvac will help him grow and fit in better I think! At least they won't need a translator
— Vlastimir Stevanovic (@vlstastevanovic) October 6, 2015

Marković je prošlog leta stigao u Liverpul iz Benfike za 20 miliona evra, ali zbog nešto slabijih partija poslat je na pozajmicu u Fenerbahče u kojem se odlično snašao.
The post KLOP STIŽE U LIVERPUL: Navijači mu već predlažu jednog Srbina (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Subotica

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.