KAO-DA-JE-KRIMINALAC-Predsednika-Partizana-Dragana-Djurica-izuvali-na-aerodromu-pred-put-u-Baku-

Izvor: medio.rs, 27.Avg.2014, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO-DA-JE-KRIMINALAC-Predsednika-Partizana-Dragana-Djurica-izuvali-na-aerodromu-pred-put-u-Baku-

Dragan Đurić nije mogao da prođe kontrolu na aerodromu Nikola Tesla dok ne skine cipele

Fudbaleri Partizana otputovali su u Azerbejdžan na revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Nefčija, a zanimljivo je bilo prilikom čekiranja na aerodoromu Nikola Tesla.

Dok su svi igrači regularno prošli kroz skenere obezbeđenja, predsednik Partizana,Dragan >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Đurić, morao je da se izuva i skida cipele poput nekog sumnjivog lica ili kriminalca.

Printskrin:Youtube/milomir.katrinovic

Inače, on se u ponedeljak obratio javnosti povodom skandala sa kačenjam jermenske zastave u Tašmajdanskom parku.

Moguće je da je Đurić imao neki metal u cipelama, pa je obezbeđenje aerodroma želelo da se sve proveri. Bilo kako bilo, Đurić je morao bos da prođe kroz skener.

Naravno, ovo nije ništa novo kod nas, jer se uglavnom skidaju metalne stvari kaiševi, satovi, ogrlice i slično, ali je bilo zanimljivo da su baš izuvali predsednika Partizana.

Pogledajte video:

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.