Izvor: HotSport.rs, 24.Avg.2017, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KALKULACIJE: Partizan može i do drugog ‘šešira’, a za to im je potrebna i pobeda Zvezde

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde igraju sutra revanš mečeve plej-ofa za Ligu Evrope.
Crvena zvezda i Partizan imaju realne šanse da se plasiraju u grupnu fazu Lige Evrope, a ukoliko to učine,  onda bi se  crveno-beli gotovo sigurno našli u poslednjem četvrtom ‘šeširu’, dok bi crno-beli najverovatnije bili u trećem ‘šeširu’.
Crno-belima je potrebno da još jedna ekipa koja je slabije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << plasirana od njih na listi koeficijenata prođe do grupne faze Lige Evrope, pa da bude u trećem šeširu, uz onaj daleko važniji uslov, pobedu protiv Videotona.
Dakle Partzanu bi opet uslugu mogla da učini Crvena zvezda koja je crno-belima pomogla i u prošlom kolu kvalifikacija kada je eliminisala prašku Spartu. Partizan se tada zahvaljujući pobedama autsajdera na volšeban način našao na listi povlašćenih klubova.
Navijači Partizana se nadaju i da bi ‘parni valjak’ mogao da se nađe čak i u drugom šeširu, ali za to je potrebno da se dogodi čudo, odnosno 10 eliminacija bolje rangiranih klubova od Partizana.
Da bi se našao u drugom ‘šeširu’, Partizanu je potrebno 10 eliminacija boldovanih klubova.
Crvena zvezda – Krasnodar (2:3)
Midtjiland – Apolon (2:3)
Fenerbahče – Vardar (0:2)
Oleksandrija – Bate Borisov(1:1)
Skenderbeg – Dinamo Zagreb (1:1)
Zenit – Utreht (0:1)
Šerif – Legija (1:1)
Rozenburg – Ajaks (1:0)
Ostersunds – Paok (1:3)
Larnaka – Plzen (1:3)
Olimpik Marselj – Domžale (1:1)
Dinamo Kijev – Maritimo (0:0)
Aek – Briž (0:0)
Austrija – Osijek (2:1)
Makabi Tel Aviv – Altah (1:0)
Hajduk Split – Everton (0:2)
The post KALKULACIJE: Partizan može i do drugog ‘šešira’, a za to im je potrebna i pobeda Zvezde appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.