Još dva odlaska iz Partizana!

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2016, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još dva odlaska iz Partizana!

Još dvojica veoma bitnih igrača crno-belih iz prošle sezone definitivno napuštaju Partizan!

Edo Murić i Aleksandar Cvetković nisu više košarkaši Partizana, potvrđeno je danas u beogradskom klubu.

Sportski direktor crno-belih Dragan Todorić rekao je agenciji Beta da je Murić imao trogodišnji ugovor, ali uz dogovor da može da ide posle dve godine.

On je kazao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se za Cvetkovića još ništa ne zna, ali su Večernje novosti objavile da je i on slobodan igrač.

Murić je proveo dve sezone u Partizanu, a Cvetković jednu.

''Novosti'' takođe navode da će Cvetković u špansku Manresu, gde je već otišao Petar Aranitović, a Edo Murić u turski Banvit.

Podsetimo, po okončanju sezone upravo je Todorić istakao da će Cvetković biti jedan od petorice igrača iz prošlogodišnjeg sastava koji će sigurno ostati, uz Vrapca, Koprivicu, Marinkovića i Andrića (opširnije OVDE).

Međutim, očigledno je da ni ovog leta u Partizanu ne ide sve po planu...
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Edo Murić se oprostio od Partizana! Ovo je njegova poruka ''Grobarima''! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2016, 11:47

Dan posle jučerašnje informacije da je njegova saradnja sa Partizanom okončana, slovenački internacionalac se oglasio na Tviteru...Edo Murić i definitivno nije više član Partizana...Ta informacija se pojavila juče, po kojoj bi Slovenac trebalo da karijeru nastavi u turskom Banvitu, a on je danas...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.