Jevtović: Sreća što sam ostao u Partizanu

Izvor: N1 televizija, 26.Sep.2016, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jevtović: Sreća što sam ostao u Partizanu

Vezni fudbaler Partizana Marko Jevtović letos je bio na izlaznim vratima kluba iz Humske, kod bivšeg trenera Ivana Tomića nije bio u prvom planu, ali je povratkom Marka Nikolića dobio šansu i ustalio se u startnoj postavi.

Težak period je iza igrača koji je crno-beli dres obukao u leto 2015, a iako je u Humskoj tek nešto više od godinu dana može da se pohvali da je jedan od igrača sa najdužim stažom. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

"Ne mogu da kaźem da je iza mene lak period, naprotiv. Govorilo se i o odlasku, ali koliko god sam tada mislio da izlaza nema, izgleda da ipak onaj gore zna šta radi i iz ove pozicije mogu da kažem da je sreća što sam ostao", rekao je Jevtović za klupski sajt.

Bivši trener crno-belih Ivan Tomić smatrao je da je Jevtović previsok za zadnjeg veznog.

"Svaki šef stručnog štaba ima svoju viziju. Tomić je smatrao da sam negde previsok za zadnjeg veznog i video me je na poziciji štopera. I tu sam se dobro snašao, ali uglavnom su to bile prijateljske utakmice. Nažalost nisam dobio priliku na zvaničnim utakmicama. Sada je to iza mene, ponovo se osećam kao igrač Partizana".

Jevtoviću je drago što Partizan nije izgubio od kada se on vratio u tim. Crno-beli su u nizu od pet trijumfa.

"Još smo daleko od onoga gde moramo da budemo. Najvažnije je da u maju budemo na čelu tabele", dodao je Jevtoić i osvrnuo na saradnju sa Evertonom.

"Od kada je trener Nikolić došao igramo u drugačijoj formaciji, sa dva zadnja vezna, ali i dva špica. Upravo ta formacijama mi dozvoljava da kada igram sa Evertonom budem blizu gola i da pokažem da mogu da budem opasan po protivnički gol".

Koliko se sastav Partizana promenio proteklih meseci potvrđuje i podatak da je Jevtović jedini bio u startnoj postavi protiv Augsburga u meču Lige Evrope odigranom 10. decembra 2015.

"Mislim da možda samo tri, četiri igrača imaju duži staž od mene. Mnogo toga sam prošao od prošlog leta do danas. Rekao bih od sjaja na nekim utakmicama u Evropi do jako loših partija u prvenstvu. Odigrali smo mnogo utakmica za kratak period, tako da znam kako je biti u Partizanu. To je veliko iskustvo iz koga sam mnogo naučio i napredovao", naglasio je Jevtović.

Brašanac

"Sa Brašom sam imao sjajan odnos, kako na terenu, tako i van njega. Mnogo smo toga zajedno prošli, iako smo samo godinu dana igrali zajedno. Veoma mi je drago što je svima pokazao da je sjajan igrač odlaskom u Betis, a posebno time kako se već nametnuo kao bitan šraf u jednoj takvoj ekipi. Siguran sam da će se brzo vratiti posle povrede koju je zadobio u prošloj utakmici", kaže Jevtović.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Marko Jevtović: Srećan sam što sam ostao

Izvor: Mondo, 26.Sep.2016

Mladi vezista Partizana Marko Jevtović bio na izlaznim vratima kluba, a dolaskom Marka Nikolića ponovo se ustalio u prvom timu. "Srećan sam što sam ostao", kaže on...Foto: MN Press..Pre nešto više od dva meseca bio je na izlaznim vratima Partizana, mediji su svakodnevno najavljivali njegov transfer,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.